Erepublik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registar organizacija, tvrtki i publikacija u vlasništvu države

Go down

Registar organizacija, tvrtki i publikacija u vlasništvu države Empty Registar organizacija, tvrtki i publikacija u vlasništvu države

Postaj by CopyPaste071 sri sij 28 2009, 16:21

Pozvao sam na upis u podforumu za unutarnju politiku sve da registriraju organizacije kojima upravljaju, ponavljam to i ovdje jer je odziv nikakav.

Upis državnih organizacija u registar

Ovaj registar namijenjen je popisu organizacija, tvrtki i publikacija koje su dio državne uprave eRepublike Hrvatske. Molim osobe koje su zadužene za upravljanje istim da popune ovaj upitnik (predsjednik, ministri, voditelji ureda, direktori zavoda i sl.).

Ukoliko se radi o organizaciji, ne morate zasebno upisivati i tvrtke i novine koje funkcioniraju pod predmetnom organizacijom. Ukoliko novine ili tvrtka 'pripadaju' egrađaninu umjesto organizaciji, tada u formular upišite tvrtku ili novine kao da se radi o organizaciji.

Ne morate se brinuti o dvostrukim unosima i je li neku organizaciju netko već upisao, o tome ćemo se brinuti naknadno. Važno je da organizacija bude registrirana.

Upisati organizacije možete obaviti korištenjem ovog upitnika: LINK

Prikupljeni podaci koristi će se isključivo za pravljenje registra organizacija, tvrtki i publikacija u državnom vlasništvu, a koji će biti dio zakona o državnoj upravi. Ovaj zakon je trenutno u pripremi, i ne može biti potpun bez ovog registra.

Zašto ovo radimo? Od osnutka eRH nakupilo se dosta raznih organizacija, tvrtki, novina, i postaje teško sve to upratiti. Sve te institucije služe pružanju usluga građanima, ali građani često uopće ne znaju što im je sve na raspolaganju. Također, ukoliko ne znamo što sve imamo, kako možemo napraviti prijenos vlasti nakon promjene na čelu države? Kad znamo štvo sve postoji, možemo lakše uvidjeti što nam još treba, što olakšava planiranje.

Osim popisa, ovim zakonom će se urediti nadležnosti svih insitucija, plaće državnih uposlenika, te njihove ovlasti i obveze.

Unaprijed zahvaljujem na vremenu izdvojenom za popunjavanje upitnika.

CopyPaste071
CopyPaste071
CopyPaste071

Male Broj postova : 143
Age : 40
eRepublik lokacija : Croatia, Northwest Croatia
Registration date : 11.12.2008

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1247731

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.