Zaposlenik
5 posters
Stranica 1 / 1.
Zaposlenik
Tek sam 3 dana u eHrvatskoj, i neke mi stvari nisu jasne oko tvrtki, ja sam naprimjer zaposlenik jedne tvrtke u koju sam se JAKO glupo zaposlio i gdje mi je plaća 2 kn, i oduzima mi 2 w, ali nigdje nepiše koliko koja tvrtka oduzima w kad radiš za nju.
Pa sad pitanja!!
Zašto nemogu dati otkaz u toj tvrtki??
Kako mogu vidjeti koliko mi welnesa oduzima rad u pojednoj tvrtki??
I neki savjet gdje se zaposliti ili bar biti na 0, jer radi ujedino i trning svaki dan (iako je to tek 3 dana :-))
I ako što pomaže 4 level sam.
Thx
Pa sad pitanja!!
Zašto nemogu dati otkaz u toj tvrtki??
Kako mogu vidjeti koliko mi welnesa oduzima rad u pojednoj tvrtki??
I neki savjet gdje se zaposliti ili bar biti na 0, jer radi ujedino i trning svaki dan (iako je to tek 3 dana :-))
I ako što pomaže 4 level sam.
Thx
MileM- Broj postova : 2
eRepublik lokacija : Lika i Gorski kotar
Registration date : 26.01.2009
Re: Zaposlenik
otkaz ces moc dat nakon 72h (mislim)
a da vidis kolko ti koja firma oduzma welensa to vidis po ovome Q koji ima. znaci ak firma proizvodi Q1 proizvode onda ti oduzima 1%, a ak proizvode Q2 odna 2% itd
a da vidis kolko ti koja firma oduzma welensa to vidis po ovome Q koji ima. znaci ak firma proizvodi Q1 proizvode onda ti oduzima 1%, a ak proizvode Q2 odna 2% itd
JuniorSoprano- Broj postova : 104
eRepublik lokacija : JAR
Registration date : 18.08.2008
Daj javi mi se na eRep. Imama ti isti nick pa ti mogu pomoći.
MarkoH- Broj postova : 55
eRepublik lokacija : Središnja Hrvatska
Registration date : 12.12.2008
Na dalje, Isto tako ti za rad uzima welness i za treniranje... Dakle ako radis u firmi q1, i treniras, to ti oduzme dnevno 2 welnessa pa da bi trebao kupovati hranu q2 da bi bio na nuli... A, malo si prouci na forumu imas negdje upute za nove igrace... Imas na generalnim raspravljanjima, negdje 2 ili 3 stranica... topic ti se zove "10 koraka za pocetnike"... A mislim da je ovo link:
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com/generalna-raspravljanja-f7/10-koraka-za-pocetnika-t364.htm
Eto, nadam se da sam ti pomogao... Uglavnom dobrodosao na eRepublic, u eHrvatsku... polako i brzo ces se snaci....
POZDRAV
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com/generalna-raspravljanja-f7/10-koraka-za-pocetnika-t364.htm
Eto, nadam se da sam ti pomogao... Uglavnom dobrodosao na eRepublic, u eHrvatsku... polako i brzo ces se snaci....
POZDRAV
nerazumijem zasto se neke korisne stvari nestave kao sticky na generalnim raspravljanjima
Hvala na pomoći, sad mi je sve jasnije.. malo sam se prebrzi zaletio sa pitanjem ali jbg ja sam samo obični građanin e Hrvatske :-)
Ubiti riješio sam neke nepoznanice i probleme.
Thx
Ubiti riješio sam neke nepoznanice i probleme.
Thx
MileM- Broj postova : 2
eRepublik lokacija : Lika i Gorski kotar
Registration date : 26.01.2009
Stranica 1 / 1.