ZA HRVATSKU
+8
GreenDevil
Mario Kamenjak
Mykeliyo
Prle
neno
Tomislav
leshinari
Sucko
12 posters
Stranica 1 / 1.
ZA HRVATSKU
Potpisimo svi ponovno ove peticije, i naravno, onaj tko nije potpisao, pogotovo neka potpise.
http://www.erepublik.com/forum-topic-38252.html
http://www.erepublik.com/forum-topic-14602.html
http://www.erepublik.com/forum-topic-38252.html
http://www.erepublik.com/forum-topic-14602.html
Re: ZA HRVATSKU
nece nam puno pomoci, treba nam jos ljudi...treba razglasiti po forumima da smo preuzeli juznu afriku i da je do sada ustvari hrvatska i da nam se pridruze u igri
Ae ti prvo ponovno signaj, mogli bi malo pokrenut akciju reklamiranja erepublika, cim dode vikend, ja cu probat nesto oragnizirat.
jesam, na oba 2...
ali naglasak treba staviti na to da smo preuzeli SA(mozemo je slobodno zvati Hrvatska) i da nam domoroci smetaju u ostvarivanju nasih planova i da ih treba pregaziti brojnoscu
ali naglasak treba staviti na to da smo preuzeli SA(mozemo je slobodno zvati Hrvatska) i da nam domoroci smetaju u ostvarivanju nasih planova i da ih treba pregaziti brojnoscu
ajmo ljudi vrijeme je za akcije, ko me sta treba nek me kontaktira ako treba nes napravit
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Neki su vjerojatno probali i znaju o cemu je rijec, neki jos nisu:)
Dakle rijec je o politicko-ekonomskoj igri koja pokusava simulirati stvarni svijet.
Postoje stvarne drzave i vode se ratovi, upravo se odvija i World War.
Uskoro ce nastupiti neke promjene i igra bi trebala izaci iz beta faze i biti dodatno poboljsana.
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Iako hrvatska jos nije na vidiku, odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka ostavi svoj e-mail ovdje ili ga posalje na pm.
Dakle rijec je o politicko-ekonomskoj igri koja pokusava simulirati stvarni svijet.
Uskoro ce nastupiti neke promjene i igra bi trebala izaci iz beta faze i biti dodatno poboljsana.
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Iako hrvatska jos nije na vidiku, odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka ostavi svoj e-mail ovdje ili ga posalje na pm.
Ok, dobar tekst, to cemo pocet kopirat na forume, al pricekajmo vikend, tada ce vise "zrtava" biti na kompu, a i mi cemo imat vise vremena.
Evo, ja sam malo ispravio..
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Hrvastska je glavni kandidat za sljedecu zemlju koja ce nastati u erepubliku- Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka napise svoj email adresu tu, kako bi se mogli dati pozivnicu za igru.
Evo i linkova:
www.erepublik.com
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com- forum Hrvata u erepubliku
http://en.wikipedia.org/wiki/Erepublik
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Hrvastska je glavni kandidat za sljedecu zemlju koja ce nastati u erepubliku- Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka napise svoj email adresu tu, kako bi se mogli dati pozivnicu za igru.
Evo i linkova:
www.erepublik.com
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com- forum Hrvata u erepubliku
http://en.wikipedia.org/wiki/Erepublik
trebalo bi napraviti grupu na facebooku
neno- Broj postova : 32
eRepublik lokacija : nema
Registration date : 08.09.2008
i ja sam o tome razmisljao, ali ja ne idem na facebook pa ostavljam onima koji su registrirani da se pozabave s time
zasto tebe nema? ja sam ruzan pa me sram pokazivati svoje slike tamo
evo stavit cu na avatar jednu da se uvjerite
evo stavit cu na avatar jednu da se uvjerite
jebote koliko picaka na face-u a vi niste tamo...
neno je napisao/la:jebote koliko picaka na face-u a vi niste tamo...
kakva ti korist gledat ih?
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Prle je napisao/la:neno je napisao/la:jebote koliko picaka na face-u a vi niste tamo...
kakva ti korist gledat ih?
pa prle, neke se gledaju neke i diraju
preko facea ih neces dirat sigurno
Prle je napisao/la:preko facea ih neces dirat sigurno
da al ih sredis preko facea
kako ja jedem onu hranu koju kupim
lool
lool
Mykeliyo- Broj postova : 86
eRepublik lokacija : South africa,Pretoria
Registration date : 09.09.2008
Mykeliyo- Broj postova : 86
eRepublik lokacija : South africa,Pretoria
Inače,plan kada hrvatska dođe je taj da se preselimo čim prije tako da nam ne otmu zlato,također ako želimo napasti srbe ili bilo koga bilo bi pametno napraviti politički takeover,sada barem imamo iskustva...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
ma polao s takeoverima... i slicnim napadima, sva sreca da nece bit odma u v1 ratova... tako da mozemo se barem utvrdit napocetku... dakle moj plan je cim dode hrvatska da se tamo preselimo, osiguramo market nas i stranke, president novine i takve stvari za novine, ekonomiju itd... da odma osnujemo domobrane, skill 4 + ili 5 + s q4 oruzjima i da imamo obranu, jer je ocito da ce ostali htjet i politicki i teritorijalno preuzet drzavu, pa je to moj prijedlog za pocetak
GreenDevil- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Croatia, Sisak
Registration date : 01.09.2008
Ima nas dosta sa 5+ skillopm kao vojnik.
Vazno je da sto vise golda uhvatimo upocetku.
Ja sam za, na ovom SO na kojem ce nam biti lova od JARa, svatko tko ce dobiti 50 golda, ako bude medu prvim ljudima u hravatskoj, neka donira tih 50 golda u taj SO acc, a to onda ide u drzavu. Vecina bi ionako spisala gold u komapniju, koja bi brzo propala.
Kada bi napali Srbiju, bilo bi jako zanimljivo, mislim da bi i mnogo vise clanova Hrvata onda doslo u igru.
Vazno je da sto vise golda uhvatimo upocetku.
Ja sam za, na ovom SO na kojem ce nam biti lova od JARa, svatko tko ce dobiti 50 golda, ako bude medu prvim ljudima u hravatskoj, neka donira tih 50 golda u taj SO acc, a to onda ide u drzavu. Vecina bi ionako spisala gold u komapniju, koja bi brzo propala.
Kada bi napali Srbiju, bilo bi jako zanimljivo, mislim da bi i mnogo vise clanova Hrvata onda doslo u igru.
Prva stranka osnovana i vođena hrvatom bude vjerojatno bila barem 2-3 u državi...Ovo sa takeoverima je samo za slučaj rata,makar sumnjam da itko bude osim nas dodan u centralnoj europi...također nesmijemo zanemarit činjenicu da bude onda slobodan ulazak(bez pozivnica) pa moramo i nekakav plan za to izmislit.george lemnaru je rekao da budu regrutirali beta testere za v1,ja ću se prijavit...
moje misljenje je da ne smijemo riskirati izbore i da moramo pokrast pare prije izbora
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
ocete da ja napravin grupu na face-u??????
pakostanac- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : planeta Zemlja
ako išta hoćemo od hrvatske treba prestat zujat bezveze, i pisat kojekakva sranja pod komentare, svađat se i prepirat
ko je na face-u neka ude u grupu Erepublic - HR pa neka skuplja ljude, polako ce mo skupiti ljude, ja san vec nasa 3 u 2 dana
pakostanac- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : planeta Zemlja
Hej,od kada je v1 tu slegnula se praćina o hrvatskoj...to je loše,trebali bi opet malo dignuti praššinu o tome,admini sada samo rade updateove,a nisu se ni sjetili da naprave ehr kada smo ih slabo podsjećivali...
Ja saljem poruke adminima, ne odgovaraju, ali mislim da trebamo jos ljudi, jer smo izgubili jedan dio sa dolaskom V1, kada jos srede ove malo bugove, barem oko wellnessa, mogli bi organizirat ponovno reklamiranje. Npr. na forumu ja svim ovim neaktivnim clanovima mogu poslati email. Vijerujem da bi se jedan dio vratio. Ali ako vide ovaj bugoviti V1, mogli bi odustati.
neka,samo pošalji...
gotcha , radim na necemu ali moram sutit i nemojte gnjavit admine imaju previse posla sami su mi rekli
Gost- Gost
Hrvatska dolazi 27.11.
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
ups,sad sam se izlajoZ0CKY je napisao/la:odakle ti to
Ma niša,ništa...
Zašto lažeš?Mile je napisao/la:Hrvatska dolazi 27.11.
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Lukok je napisao/la:Zašto lažeš?Mile je napisao/la:Hrvatska dolazi 27.11.
čekaj malo el ti nemaš smisla za šalu ili si si nešto popio?Mile je napisao/la:ups,sad sam se izlajoZ0CKY je napisao/la:odakle ti to
Ma niša,ništa...
Imam smisla za šalu ali dobru...Mile je napisao/la:Lukok je napisao/la:Zašto lažeš?Mile je napisao/la:Hrvatska dolazi 27.11.čekaj malo el ti nemaš smisla za šalu ili si si nešto popio?Mile je napisao/la:ups,sad sam se izlajoZ0CKY je napisao/la:odakle ti to
Ma niša,ništa...
Šala...
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Similar topics
» Sto kad dobijemo hrvatsku
» Regije za Hrvatsku
» Za Hrvatsku- BOLNICA
» CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS)
» Regije za Hrvatsku
» Za Hrvatsku- BOLNICA
» CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS)
Stranica 1 / 1.