Koristenje dekodera + "usporivac vremena"
+17
ostacro
Zmaj000
dakyk1
Zemlja
Ivan Grgic
robi120
El croat
The_K
IvanN
Child Of Decadence
HrvojeZ
Marko3103
Traktor Tom
12345
Selector
elessar1977
webstartm
21 posters
Stranica 1 / 1.
Koristenje dekodera + "usporivac vremena"
Edit : Novi dekoder ...najjednostavniji je ...sve sta vam treba je firefox te verzije sta pise na linku i onaj add on ...upute pisu preheben je :awe: zahvalite se useru Zmaj000 Link : http://kimochi.ath.cx/ext/
Pošto me već 15tak ljudi na chatu pitalo kako ovo kako ono amo redom :
Prvo sta vam treba je ovo:
1. Skinete ovaj program http://oldserver.cheatengine.org/CheatEngine55.exe
2. Instalirajte ga i upalite
Drugo sto vam treba je ovo:
http://reply.appspot.com/
a ovdje je opisano kako se koristiti s time http://reply.appspot.com/help/#flashfirebug
Sad ,ide objasnjavanje:
Udjite na stranicu od eR (s tim da vec imate onaj instaliran program i firefox+firebug)
Kliknite na onu malu bubu koja se nalazi u desnom donjem kutu.
Idete pod tab NET i stavite kvacicu na NET I kliknete applay for eR (nemojte zatvarat firebug ,nek stoji otvoren cilo vrime dok izvodite dolje navedene procese)
Zatim odete na train ,kliknite train i tu stanite!!!
Ukljucite onaj gore navedeni program i napravite ovo :
4. Kliknite na prvu ikonicu (monitor sa povećalom)
5. Potražite proces vašeg web browser-a (firefox.exe )
6. Označite ga i kliknite "ok"
7. Stavite kvačicu na opciju s desne strane "enable Speedhack"
8. U prozor unesite 0.01 ili manje i kliknete "Apply" (obavezno staviti točku a ne zarez , npr 0.001 a ne 0,001 ,ali zna bit da neradi pa zato svi vi kojima neradi probajte i sa zarezom i sa točkom.)
Zatim kliknite start.
Pogledajte u firebug prozor i na dnu bi se trebala pojaviti linija GET getTrivia
Kliknite na mali + na pocetku te linije.
Otvorit ce se dva taba...kliknite na Response tab
Taj kod ,cijeli ,kopirajte u http://reply.appspot.com/search/ i kliknite search...
Izbacit ce vam odgovore ,zapamtite ih i odgovorite u triviji ,nakon sta odgovorite mozete slobodno iskljuciti onaj program (close ili X ).
To bi bilo to ,ova tehnika pali i za work i za fight.
E da ,dok je uključen onaj gore program necete moci koristiti Hrvatski chat jer je on isto u flash playeru.
Ako sam sto zaboravia ili falia upozorite me ,sutra cu nadodat slike kad budem mogao opet trenirat ili radit Smile
Pošto me već 15tak ljudi na chatu pitalo kako ovo kako ono amo redom :
Prvo sta vam treba je ovo:
1. Skinete ovaj program http://oldserver.cheatengine.org/CheatEngine55.exe
2. Instalirajte ga i upalite
Drugo sto vam treba je ovo:
http://reply.appspot.com/
a ovdje je opisano kako se koristiti s time http://reply.appspot.com/help/#flashfirebug
Sad ,ide objasnjavanje:
Udjite na stranicu od eR (s tim da vec imate onaj instaliran program i firefox+firebug)
Kliknite na onu malu bubu koja se nalazi u desnom donjem kutu.
Idete pod tab NET i stavite kvacicu na NET I kliknete applay for eR (nemojte zatvarat firebug ,nek stoji otvoren cilo vrime dok izvodite dolje navedene procese)
Zatim odete na train ,kliknite train i tu stanite!!!
Ukljucite onaj gore navedeni program i napravite ovo :
4. Kliknite na prvu ikonicu (monitor sa povećalom)
5. Potražite proces vašeg web browser-a (firefox.exe )
6. Označite ga i kliknite "ok"
7. Stavite kvačicu na opciju s desne strane "enable Speedhack"
8. U prozor unesite 0.01 ili manje i kliknete "Apply" (obavezno staviti točku a ne zarez , npr 0.001 a ne 0,001 ,ali zna bit da neradi pa zato svi vi kojima neradi probajte i sa zarezom i sa točkom.)
Zatim kliknite start.
Pogledajte u firebug prozor i na dnu bi se trebala pojaviti linija GET getTrivia
Kliknite na mali + na pocetku te linije.
Otvorit ce se dva taba...kliknite na Response tab
Taj kod ,cijeli ,kopirajte u http://reply.appspot.com/search/ i kliknite search...
Izbacit ce vam odgovore ,zapamtite ih i odgovorite u triviji ,nakon sta odgovorite mozete slobodno iskljuciti onaj program (close ili X ).
To bi bilo to ,ova tehnika pali i za work i za fight.
E da ,dok je uključen onaj gore program necete moci koristiti Hrvatski chat jer je on isto u flash playeru.
Ako sam sto zaboravia ili falia upozorite me ,sutra cu nadodat slike kad budem mogao opet trenirat ili radit Smile
Zadnja promjena: webstartm; sub sij 31 2009, 14:16; ukupno mijenjano 5 put/a. (Reason for editing : uljez)
Re: Koristenje dekodera + "usporivac vremena"
Nisi falio.... sve je super napisano... i Radi.... danas sam kombinirao na taj princim usporivač vremena sa fireBug-om i sve radi kako si i opisao...
Pozdrav
Pozdrav
eto ja imam problem da mi ne radi cheat engine
kad mjenjam vrijeme na njemu ako stavim 0.01 kaze mi not valid speed a kad zares stavim mi se samo loadaju pitanja i nis se ne desi
ako uspijemo rjesit problem, nakon sto ovo govno proradi, javim rezultate
EDIT:
Znaci problem je bio da kad se upali cheat engine prije nego se stisne start na triviji, trivija loada pitanja 3 dana
Dakle, rjesenje vam je da cheat engine aktivirate nakon sto stisnete start na triviji
Upute:
Otvorite
triviju i cheat engine. Na cheat engine nakon sto oznacite enable speed
hack ukucajte 0,01 ali nemojte jos stisnuti apply
Sad odite na
triviju, stisnite na njoj start, otvorite na brzinu cheat engine i
stisnite apply za one sekunde i vrijeme ce vas se na triviji zamrznuti
Nakon
sto ste odgvorili na sva pitaja pocet ce loadat onu stranicu sa
izracunom produktivnosti. Tada zatvoritr cheat engine i odma ce vam
izbaciti izracun produktivnosti
Ukoliko se negdje zeznete,
uvijek mozete zatvoriti cijelu mozilu, tools>clear private data i
obrisete sve osim saved passwords i ponovite postupak
kad mjenjam vrijeme na njemu ako stavim 0.01 kaze mi not valid speed a kad zares stavim mi se samo loadaju pitanja i nis se ne desi
EDIT:
Znaci problem je bio da kad se upali cheat engine prije nego se stisne start na triviji, trivija loada pitanja 3 dana
Dakle, rjesenje vam je da cheat engine aktivirate nakon sto stisnete start na triviji
Upute:
Otvorite
triviju i cheat engine. Na cheat engine nakon sto oznacite enable speed
hack ukucajte 0,01 ali nemojte jos stisnuti apply
Sad odite na
triviju, stisnite na njoj start, otvorite na brzinu cheat engine i
stisnite apply za one sekunde i vrijeme ce vas se na triviji zamrznuti
Nakon
sto ste odgvorili na sva pitaja pocet ce loadat onu stranicu sa
izracunom produktivnosti. Tada zatvoritr cheat engine i odma ce vam
izbaciti izracun produktivnosti
Ukoliko se negdje zeznete,
uvijek mozete zatvoriti cijelu mozilu, tools>clear private data i
obrisete sve osim saved passwords i ponovite postupak
Zadnja promjena: Selector; čet sij 29 2009, 02:21; ukupno mijenjano 1 put.
Provjeri da li si stvarno stavio tocku, jer program onu tocku na numerickom dijelu tipkovnice cita kao zarez.
Moras stisnut onu tocku iznad tipke alt i onda bi ti trebalo sve radit.
Moras stisnut onu tocku iznad tipke alt i onda bi ti trebalo sve radit.
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Registration date : 11.12.2008
Selector je napisao/la:eto ja imam problem da mi ne radi cheat engine
isti problem kod mene,koristim točku iznad alta :S
Marko3103- Broj postova : 8
eRepublik lokacija : central croatia
Registration date : 16.12.2008
Traktor Tom je napisao/la:Selector je napisao/la:eto ja imam problem da mi ne radi cheat engine
isti problem kod mene,koristim točku iznad alta :S
Neznam sto da ti kazem ,meni je sve normalno radilo...premda ima nekih kojima nece ,restartaj komp ,probaj opet ....koristi točku iznad alta...
Kad stavim s točkom kaže not valid speed. Tko tu sad koga....?
također...HrvojeZ je napisao/la:Kad stavim s točkom kaže not valid speed. Tko tu sad koga....?
Child Of Decadence- Broj postova : 44
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 14.12.2008
Have no idea zasto vam neradi ,ono ,polovici ljudi radi polovici ne...precudno...fuckHrvojeZ je napisao/la:Kad stavim s točkom kaže not valid speed. Tko tu sad koga....?
stavite 0.1 svejedno ce bit dosta
IvanN- Broj postova : 77
eRepublik lokacija : Croatia, Lika and Gorski Kotar
Registration date : 12.12.2008
Znam da se vec hrpu puta vodilo rasprave o tome, i da se nekima ne
svida trivia i slicno ali, svidalo vam se ili ne ona je dio igre. sto
znaci da je bilo kakva upotreba dekodera i usporivaca ili nes slicno
varanje. ako varaju svi drugi ne znaci da morate i vi...
CHEATING....just say NO!
CHEATING....just say NO!
The_K- Admin
- Broj postova : 106
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.01.2009
The_K je napisao/la:Znam da se vec hrpu puta vodilo rasprave o tome, i da se nekima ne
CHEATING....just say NO!
Da ja tebe pitam što je već netko pitao... Jel ti imaš original windowse? U školi nikad nisi koristio šalabahter? itd. itd.
Meni se to ne sviđa i ako mogu izbjeć izbjeći ću. EoD
@IvanN
Nije to bitno, već to da kad stavim točku pa bilo to 0.1,0.01,0.001,0.0001... Ne priznaje. A zarez mi priznaje, a i po defaultu je zarez tamo, zašto bi se točka trebala stavit?
Zato jer nekima neradi sa zarezom a radi sa tockom:) Zato svi vi kojima neradi probajte i sa zarezom i sa točkom.
Varam, i ponosim se time
El croat- Broj postova : 84
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 30.09.2008
Sada sam isprobao to. Valja sa zarezom, ali, kada kliknem start loading traje 10 minuta... Pa sam onda na svako pitanje zamrznuo vrijeme.
Ima dolje u tom programu vidim i adrese, pa bi se možda mogao samo na url republika stavit da utječe. Da mi ne uspori cijelu Mozillu. Jer onaj get gettrivia nisam vidio. A stavio sam 0,01.
Ima dolje u tom programu vidim i adrese, pa bi se možda mogao samo na url republika stavit da utječe. Da mi ne uspori cijelu Mozillu. Jer onaj get gettrivia nisam vidio. A stavio sam 0,01.
HrvojeZ je napisao/la:Da ja tebe pitam što je već netko pitao... Jel ti imaš original windowse? U školi nikad nisi koristio šalabahter? itd. itd.
nikad nisam prepisivao u skoli niti imao salabahter, ni na faksu nikad nisam varao...zovi me streberom ako hoces
pitanje o originalnim windowsima nema veze s vezom. kod koristenja neoriginalne kopije necega ne radi se o varanju vec kaznenom dijelu koje ne cinis da bi postigao nepravednu prednost pred drugima, nego zato sto nisi u stanju ili ne zelis kupiti original - dakle, nema veze s ovim (iako ja imam origigi, ak' te bas zanima)
izbijegni tako da stisnes SKIP. nitko te ne tjera da odgovaras. ako varas postizes nepravednu prednost pred drugima i postajes varalica. meni moj moral to ne dopusta...Meni se to ne sviđa i ako mogu izbjeć izbjeći ću. EoD
The_K- Admin
- Broj postova : 106
Registration date : 09.01.2009
editirano
Zadnja promjena: Selector; čet sij 29 2009, 02:21; ukupno mijenjano 1 put.
he he he a prije je bilo tako jednostavno...
ja ne varam ne da mi se instalirat mozilu koristim google chrome puno mi je bolji.a ni ne da mi se sve to radit obično imam 3 ss 1 točno i 1 krivo
ja ne varam ne da mi se instalirat mozilu koristim google chrome puno mi je bolji.a ni ne da mi se sve to radit obično imam 3 ss 1 točno i 1 krivo
robi120- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Istra i Kvarner
Selector je napisao/la:Vidim i Hrvoje je imao isti problem kao i ja i skuzio je
Upute:
Otvorite triviju i cheat engine. Na cheat engine nakon sto oznacite enable speed hack ukucajte 0,01 ali nemojte jos stisnuti apply
Sad odite na triviju, stisnite na njoj start, otvorite na brzinu cheat engine i stisnite apply za one sekunde i vrijeme ce vas se na triviji zamrznuti
Nakon sto ste odgvorili na sva pitaja pocet ce loadat onu stranicu sa izracunom produktivnosti. Tada zatvoritr cheat engine i odma ce vam izbaciti izracun produktivnosti
Ukoliko se negdje zeznete, uvijek mozete zatvoriti cijelu mozilu, tools>clear private data i obrisete sve osim saved passwords i ponovite postupak
Upravo tako! Sad sam isprobao rezultat 5/5 5SS. Jedino što moram sam tražit odgovore, nema kôda. Hehe
Al neka, google posluži za one koje ne znam.
ma meni u mozili uopče ne prikaže start kad kliknem work, nego samo bijeli prozor bez ičega. Zna li neko u čemu je problem??? U exploreru sve normalno!!!
Ivan Grgic- Broj postova : 7
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 20.12.2008
Super je radi sve hvala ti
Zemlja- Broj postova : 98
eRepublik lokacija : Croatia, South Dalmatia
Ivan Grgic je napisao/la:ma meni u mozili uopče ne prikaže start kad kliknem work, nego samo bijeli prozor bez ičega. Zna li neko u čemu je problem??? U exploreru sve normalno!!!
Probaj počistit Private data (cookies, cache...) pa probaj ponovno. Ako ne valja šalji PP Admin-u.
dakyk1- Broj postova : 22
eRepublik lokacija : Dalmacija
Registration date : 02.01.2009
Na francuskom i još lik sere da je dobio 5 SS-a a imao je 3... Jer kreten ne može upamtit brojeve odgovora...
Novi dekoder ...najjednostavniji je ...sve sta vam treba je firefox te verzije sta pise na linku i onaj add on ...upute pisu preheben je :awe: zahvalite se useru Zmaj000 Link: http://kimochi.ath.cx/ext/
Zadnja promjena: webstartm; sub sij 31 2009, 14:15; ukupno mijenjano 2 put/a.
Zmaj000- Broj postova : 50
Registration date : 13.12.2008
nemam,da imam novaca kupio bih,kao i oriđiđi igre,pa nisam ti ja sin tajkuna(ko pol mog razreda).The_K je napisao/la:HrvojeZ je napisao/la:Da ja tebe pitam što je već netko pitao... Jel ti imaš original windowse? U školi nikad nisi koristio šalabahter? itd. itd.
Naravno da jesam,pa nemožeš naučit sve te gluposti što oni traže,nisam štreber i zato pišem šverc za samo štreberske predmete.
ALI do sada niti u jednoj MMO igri nisam varao,makar to bio runescape ili wow,TRAVIAN ili erepublik...Preko neta treba poštivati kodeks,sada će nei reći da po mome u rl netreba,pa eto kažem U RL NE TREBA,haha
ostacro- Broj postova : 3
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 24.12.2008
Pa dajte ljudi taj dekoder svi koriste, pogotovo u ratu, one zemlje koje ga manje koriste su u zaostatku za drugim zemljama.
To vise ne bi trebalo smatrat kao cheat vec kao najnormalniju stvar.
To vise ne bi trebalo smatrat kao cheat vec kao najnormalniju stvar.
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
ostacro je napisao/la:nemam,da imam novaca kupio bih,kao i oriđiđi igre,pa nisam ti ja sin tajkuna(ko pol mog razreda).The_K je napisao/la:HrvojeZ je napisao/la:Da ja tebe pitam što je već netko pitao... Jel ti imaš original windowse? U školi nikad nisi koristio šalabahter? itd. itd.
Naravno da jesam,pa nemožeš naučit sve te gluposti što oni traže,nisam štreber i zato pišem šverc za samo štreberske predmete.
ALI do sada niti u jednoj MMO igri nisam varao,makar to bio runescape ili wow,TRAVIAN ili erepublik...Preko neta treba poštivati kodeks,sada će nei reći da po mome u rl netreba,pa eto kažem U RL NE TREBA,haha
Ne moraš bit sin tajkuna da si priuštiš original windowse...
E pa ne moš ni ove sve gluposti naučit što oni pitaju, pogotovo kad bubnu nešto vezano za Francusku a ne Hrvatsku, a rat tek da ni ne spominjem...
Tebi je nekako igra važnija od RL-a kad u igri poštivaš a u RL ne o.O
Sve i da je tako, ok, tvoj mišljenje, no nije moje i većine. Ja ne poštivam neke kodekse igre, jer je to IGRA, više mi je stalo da poštivam rl kodekse nego neke tamo igre. Igra je za zabavu, a uostalom i treba se snać (kako se snađeš u RL s kopijom windowsa, šalabahterom i još 100 drugih stvari tako se treba snać i ovdje), kad oni budu postavljali normalna pitanja ili maknu to sranje od trivije i stave nešto bolje ja ću rado prestat sa zamrzavanjem trivije. A do tad, 5/5 5ss.
Problem!
Koristim onaj cheat zajedno s usporivačem vremena (zbog SS-a) I kada taj kôd kopiram u onaj flash firebug tehnique ne izbaci mi sve odgovore. Recimo sada mi je za train izbacilo 3 odgovora i to ne redom. U čemu je problem?
edit: Evo sam sam i odradio ali sad je pokazao svih 5 odg.
Koristim onaj cheat zajedno s usporivačem vremena (zbog SS-a) I kada taj kôd kopiram u onaj flash firebug tehnique ne izbaci mi sve odgovore. Recimo sada mi je za train izbacilo 3 odgovora i to ne redom. U čemu je problem?
edit: Evo sam sam i odradio ali sad je pokazao svih 5 odg.
Meni kod ovog decodera redovito izbaci barem 1 odgovor krivi ??? u cem je problem zna li tko?
Ovaj novi dekoder http://kimochi.ath.cx/ext/ u hrvatskoj ima problema nekad sa odgovorima ali u stranim zemljama je sve super...bar koliko sam ja uspio isprobat...Eustahije Brzic je napisao/la:Meni kod ovog decodera redovito izbaci barem 1 odgovor krivi ??? u cem je problem zna li tko?
Ja sam ga danas prvi put isprobao u Brazilu i radi mi perfektno =)
2x treći odgovor je krivi. Prvi put me malo zbunio, ali zato drgi put kao u starim dobrim vremenima 5/5 uz 5ss.
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
Zašto više ne mogu downloadat firebug? Skinuo sam neki sa službene Firefox stranice ali to nije taj koji sam imao!
A ovdje su lnikovi za jedan dekoder koji ne želim koristiti. Trebam Firebug.
A ovdje su lnikovi za jedan dekoder koji ne želim koristiti. Trebam Firebug.
Neznam meni se cini bolje s triviom, iako svi imaju dekoder, ali nekako...
Dobro ok, ali rješenje meni treba za sada dok je još ima. Onda je jedno vrijeme neće biti nego samo kliknut work i gotovo, dok ne uvedu novo.
Similar topics
» """ PREBACIVANJE NA NOVI FORUM ###
» Zdravo (nisam vidl "welcome page" pa ovdje pozdravljam)
» Glasanje za prvi "Ehit of the week" ...
» Stize, "draga nam",Srbija
» Prodaju se " Hrvatske sume q2 "
» Zdravo (nisam vidl "welcome page" pa ovdje pozdravljam)
» Glasanje za prvi "Ehit of the week" ...
» Stize, "draga nam",Srbija
» Prodaju se " Hrvatske sume q2 "
Stranica 1 / 1.