Problem q1 giftova u UK
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Problem q1 giftova u UK
Trenutno je puno q1 kompanija, i jako je velika konkurencija, cijene su jako niske. Pa cak preporucujem da sada kupujete giftove, sto vise, trebat ce nekada. Jer cijene su sve nize i nize, a neznam koliko dugo ce to trajati...trziste ce morati puknuti....e da kupujte nase giftove onda.
Re: Problem q1 giftova u UK
"e da kupujte nase giftove onda"
skupi su vaši
skupi su vaši
norveska- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : UK London
Registration date : 30.06.2008
Sucko je napisao/la:Trenutno je puno q1 kompanija, i jako je velika konkurencija, cijene su jako niske. Pa cak preporucujem da sada kupujete giftove, sto vise, trebat ce nekada. Jer cijene su sve nize i nize, a neznam koliko dugo ce to trajati...trziste ce morati puknuti....e da kupujte nase giftove onda.
Da, samo šteta što možeš imati tek 30 komada u inventoriju...
Gost- Gost
Nasi su isto jako jeftini, zapravo svi imaju istu cjenu, 0.55 GBPa, sto je jako niska cijna. Takav je problem nedugo bio sa hranom, q1 hranu si mogao kupiti za 0.12 gbpa.norveska je napisao/la:"e da kupujte nase giftove onda"
skupi su vaši
da te ispravim, za 0.02 si mogo hranu kupit,moju
Ma cijene giftova, barem kod postenih gmova, su uvijek bili od 0.5 do 0.6...
Moje cijene ama bas nikada nisu prelazile 0.55
Ma cijene giftova, barem kod postenih gmova, su uvijek bili od 0.5 do 0.6...
Moje cijene ama bas nikada nisu prelazile 0.55
Gost- Gost
ma ko veli da smo skupi :)evo 0,54 kupujte ljudi kupujte
roby_r- Moderator
- Broj postova : 87
eRepublik lokacija : Namur
Registration date : 24.06.2008
xD
Mah ... nema smisla... ekonomija im pada, moja predvidanja pricekajte jos 3-4 dana dok jos cijena ne padne...
Mah ... nema smisla... ekonomija im pada, moja predvidanja pricekajte jos 3-4 dana dok jos cijena ne padne...
Gost- Gost
hehehe, past cemo i mi ak neko ne kupi uskoro nesto
roby_r- Moderator
39 golda
29 gbp.
uskoro kojih 350 gbp. ali to je za dizanje wellnessa
29 gbp.
uskoro kojih 350 gbp. ali to je za dizanje wellnessa
roby_r- Moderator
ti varas LOL :elephant:
roby_r- Moderator
lol. ;D
Ja imam
2.5 golda
76.22 GBPa
Roby ttrebamo rijesiti tu krizu, previse je q1 kompanija, trebamo pokrast radnike, i da konkurencija bude izmedu 2-3 kompanije, jer cim netko spusti cjenu, odma ce ovaj sa vecom cjenom, spustiti svoju cjenu. :silent:
Ja imam
2.5 golda
76.22 GBPa
Roby ttrebamo rijesiti tu krizu, previse je q1 kompanija, trebamo pokrast radnike, i da konkurencija bude izmedu 2-3 kompanije, jer cim netko spusti cjenu, odma ce ovaj sa vecom cjenom, spustiti svoju cjenu. :silent:
Dobro bi dosao ... odavno .... pogotovo u moving...
Moramo nekako napraviti rat
Moramo nekako napraviti rat
Gost- Gost
treba dogovoriti s nekom drzavom kojoj bi isto dobro doslo malo borbe, cisto prijateljsko odmjeravanje snaga
Je, ali kada netko pobjeduje shvatit ce da ima priliku pobjedit rat...
Gost- Gost
treba objavit rat drugim kompanijama.
norveska- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : UK London
svejedno ti je kad se proizvodi vise nego je potrebno, jednostavno, treba povecati potraznju, a kako drugo nego ratom
meni osobno je i tako svejedno jer nemam kompaniju i odgovara mi da su cijene niske
meni osobno je i tako svejedno jer nemam kompaniju i odgovara mi da su cijene niske
Nije problem sto su cijene niske. Sve ovisi o broju radnika u kompaniji, znaci, koliko proizvoda proizvodis na dan. Naime, ja i roby smo usli u ovaj posao, kupili q1 gift kompaniju. Skupili smo nesto radnika. Postavili smo dosta niske cijene, i dosta proizvoda. I to je sve primjetila kompanija jaca od nas, sa prek 50 radnika, skuzili su da im nije isla prodaja, pa su i oni poceli spustati cjene, a ove slabije kompanije, su jednostvno morale za nama, znaci spustiti i oni cjenu, pa sada neprestano padaju cjene, prevelika je konkurencija, no nece vise dugo, jos koji dan. Onda ce netko nastradati. Doci ce do "puknuca trzista" Kompanije se zatvarju, radnici otpustaju...
svako objavljivanja rata, tj otvaranje ratišta ti košta 1000gold-aleshinari je napisao/la:treba dogovoriti s nekom drzavom kojoj bi isto dobro doslo malo borbe, cisto prijateljsko odmjeravanje snaga
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
a u njemackoj su moje cijene nize u svim sektorima duplo nize a opet ne ide!!! poljaci njih 220 multi acc kupuju samo svoje unistavaju drzavu 1 milijardu dem printali ..... oce napast svedsku a max skill 2 svima!!! lol !!!
Gost- Gost
ja sam im isto poslo par puta. nikad nista..
roby_r- Moderator
Meni su jedamput odgovorili, u vezi onnog kaj nemogu uploudat avatar, nikakvu sliku, i nemrem napisat veci clanak u novinama, jer onda zablokira. I rekli su da je sve ok.
A isto je...
A isto je...
Pa poljacii nisu multiji, bar ne u tolikoj kolicini ...
Koliko sam imo priliku vidjeti sa Kalebom jedno ih je 5-6 multi ... nista vise....
Koliko sam imo priliku vidjeti sa Kalebom jedno ih je 5-6 multi ... nista vise....
Gost- Gost
svi su se reklamirali na forumima po poljskoj ima ih sta igraju aktivno to je!! al ima ih masu reg vec misec dana nigdi ne rade ili rade i doniraju sve sefu!!!sumnjivo???a ja na forum.hr stavia teme u 5 sektora i banovalo da reklamiram igru lol!!!
Gost- Gost
ورئيسك لا رفات 100 ألف! جميع الآثار ، ولا احد من لا يزال ، للجميع! دار البلدية
Gost- Gost
pa prvo sam mislio na gift, ali sad kad imaju i weapons, koji k ce im q1, to nitko ne kupuje, treba dizati do q4Relic je napisao/la:Ali ja jos uvijek cekam odgovor
Daj ljudi kupujte nase giftove, samo dodu oko 0.30 GBPa, provjereno, najjeftinije u erepubliku.
Nisu, obicno je cjena giftova oko 0.60, ali je nastao toliki rat na trzistu, da su upola jefiniji....
jeeee, placa mi je povecana za 50 %
sad cu biti marljiviji na radnom mjestu
sad cu biti marljiviji na radnom mjestu
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.