Erepublik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SSA trazi stjuardese i pilote

3 posters

Go down

SSA trazi stjuardese i pilote Empty SSA trazi stjuardese i pilote

Postaj by Mario P pon sij 19 2009, 17:33

Nova hrvatska tvrtka SSA - Sexy Stewardess Airlines trazi energicne (citaj: s visokim wellness-om) i iskusne (citaj: s vecim manufacturing skill-om) stjuardese i pilote. Potencijalni djelatnici ne moraju se brinuti zbog izgleda jer imamo uniforme koje popravljaju sve nedostatke (i skrivaju viskove).

Primanja ce biti u skladu sa zalaganjem i sastoje se od redovne place (u visini preporucene od vlade) te bonusa u iznosu 1/2 profita.

SSASSA trazi stjuardese i pilote Ssa250mc6
Bonusi se racunaju za svaku stjuardesu i pilota ponaosob jednom tjedno i ovise o ostvarenoj produktivnosti. Za ostvarenje prava na bonus potrebno je raditi svaki dan tokom radnog tjedna te nakon svake odradjene smjene poslati poruku s predjenom kilometrazom (citaj: podatke o Total productivity, Trivia bonus, Wellness, Manufacturing koji pisu nakon odgovaranja na trivia pitanja) na crOrg ili meni ingame.

Ukratko receno, SSA ce placati svoje stjuardese/pilote po principu Fair-playa, odnosno nece biti nejasnih odluka o doniranju 'pojedinih' djelatnika ni netransparentnih nagradnih igara za djelatnike, vec ce se svi bonusi racunati preko javno obznanjenih formula i svatko ce biti nagradjen proporcionalno svom udjelu u rezultatu tvrtke.

Radi stimulacije pocetnog zaposljavanja bonusi ce se isplacivati svakodnevno (nije nuzno raditi sve dane u tjednu) do popunjenja optimalog broja stjuardesa.

U slucaju bilo kakvih nejasnoca mozete me kontaktirati preko PM ili tu na forumu.

Vas prvi pilot, Mario P
Mario P
Mario P

Male Broj postova : 68
eRepublik lokacija : Hrvatska - Centralna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1247709

[Vrh] Go down

SSA trazi stjuardese i pilote Empty Re: SSA trazi stjuardese i pilote

Postaj by Mario P pon sij 19 2009, 17:33

SSA formule:

Ako definiramo da je PROFIT = Zarada - troskovi sirovina - placa
dolazimo do formule za dodatni bonus po djelatniku (1/2 osobnog prinosa profitu):
Bonus = 1/2 * (Produktivnost/10*PCKarta - Produktivnost*PCKerozin - Placa)

Produktivnost: Total productivity izracunat nakon odgovaranja na trivia pitanja
PCKarta: Prosjecna cijena jedne karte (Moving Ticket)
PCKerozin: Prosjecna cijena oil-a na eHR trzistu
Placa: Trenutna placa stjuardese/pilota = preporucena placa od vlade (2*skill)

Primjer nekog realnog bonusa u odnosu na wellness i skill
(uz 5 zaposlenih, trivia bonus = 100%, PCKarta = 18, PCKerozin = 0,9):
SSA trazi stjuardese i pilote Bonustablicama0

da navedem odmah i primjer u slucaju loseg poslovanja (premalo stjuardesa, losa trivia)
(uz 2 zaposlena, trivia bonus = 30%, PCKarta = 18, PCKerozin = 0,9):
SSA trazi stjuardese i pilote Bonustablicaminmz2
naravno ne brinite se, necu traziti da mi nadoplatite negativne iznose Surprised

odnosno maksimalni bonusi bi bili onda
(uz 10 zaposlenih, trivia bonus = 100%, PCKarta = 18, PCKerozin = 0,9):
SSA trazi stjuardese i pilote Bonustablicamaxcs9

Kao sto se iz navedenih primjera vidi za dobre bonuse u SSA je neminovno imati veliki wellness i skill, te maksimalno odgovarati na trivia pitanja (ako ne znate kako, onda vrlo vjerojatno niste dobri ni po prva dva uvijeta).
Sto se tice broja zaposlenih, utjecaj je znacajan, i tu cu ja probati nekako izanulirati smanjeni bonus (ako je manje od 5 zaposleno, racunati cu kao da ima 5 djelatnika)

Iz svega ovoga se da zakljuciti da su djelatnici s losijim wellnessom i/ili s losom triviom zapravo preplaceni i generiraju gubitak (meni pogotovo, ali u konacnici i ostalim djelatnicima) te ce kao takvi biti pozvani na ocitovanje (zuti karton), odnosno niti nece dobiti posao.
Prije nego sad svi skoce na mene, odmah cu se ograditi i reci da je ovo privatna firma s ciljem ostvarivanja profita kako meni tako i ostalim djelatnicima (tocno 1/2), a za pocetnike s malim skilom i wellnessom postoje drzavne trening firme. Zapravo, tehnicki gledano, niti im se isplati raditi u SSA jer ovakvim nacinom racunanja njihova zarada je mizerna, dok se naprotiv iskusni igraci stimuliraju. A to mi je i bila glavna ideja prilikom otvaranja firme.
Znaci pocetnici s vrlo niskim wellnessom, nemam nista osobno protiv vas (dapace kad popravite wellness kroz programe sponzorirane od ministarstva rado bih vas vidio kod sebe), ali ovo je oglas namjenjen onim iskusnijama (rekli bi eHR baby-boom generaciji koja sad ima taman nesto vise od mjesec dana). Very Happy

pozdrav od wannabe matematicara Smile
Mario P
Mario P

Male Broj postova : 68
eRepublik lokacija : Hrvatska - Centralna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1247709

[Vrh] Go down

SSA trazi stjuardese i pilote Empty Re: SSA trazi stjuardese i pilote

Postaj by imekojesepamti pon sij 19 2009, 19:19

sretno.
imekojesepamti