Srbija
+58
Don Perignon
zedd1337
Grgo
TeraBajt
&amp#1096&a
Damjan Grozni
The_Fico
Traktor Tom
mentalitA
Djuka
Petlan
Denso
aquasonic
Relic
Franjo Tudjman
Alen Mislivecek
abc1810
croat1gamer
ivek81cro
Nizzde
nobus
rocker-ma
nikec
vihor
Enbava Kua
Uskok
Kvesko
drBozaChaos
imekojesepamti
Geronimo100
zubix
Pantelija
IvanN
The Bard
vatrenioo5
Mario Kamenjak
Mancini Horvat
split1700
Antun
mskero
Hrvat
12345
cmdgeneralmarka
suhopoljac
reco2
revoluko
Damian-DS
El croat
Mutimir Ratkovic
webstartm
dominik_sk
mogwaiii
Katzenjammer
Tomislav
Sucko
Strahimir Horvat
LLuX
dakyk1
62 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Srbija
Kakvi se planovi sa Srbijom?
Srbija dolazi na erepublik 11. veljače. Hoćemo li je osvojiti?
Srbija dolazi na erepublik 11. veljače. Hoćemo li je osvojiti?
dakyk1- Broj postova : 22
eRepublik lokacija : Dalmacija
Registration date : 02.01.2009
Re: Srbija
srbija ne dolazi 11. veljace kao prvo
kao drugo ja sam za ne
kao drugo ja sam za ne
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
Srbi su potpuno ovladali Austrijom i izgleda da su je odlučili opljačkati prije stvaranja eSrbje i tu lovu iskoristiti kao početni kapital.
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
Evo clanka, Srbi su se razbahatili malo.
http://www.erepublik.com/en/article/breaking-news1-722728/1#comments
Takoder poceli su napadati naseg Hrvata, sa nickom Hrvat koji je tamo vec duze vrijeme.
I Srbija dolazi 11.02.2009
I necemo mi sa nikim ratovati, mi ni nemamo para za rat. O nekakvom ratu se moze pricati nakon nekoliko mjeseci, sada imamo druge probleme.
http://www.erepublik.com/en/article/breaking-news1-722728/1#comments
Takoder poceli su napadati naseg Hrvata, sa nickom Hrvat koji je tamo vec duze vrijeme.
I Srbija dolazi 11.02.2009
I necemo mi sa nikim ratovati, mi ni nemamo para za rat. O nekakvom ratu se moze pricati nakon nekoliko mjeseci, sada imamo druge probleme.
Nema govora o ratu....
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Drinu cemo pregaziti i srbiju zapaliti!
Katzenjammer- Broj postova : 58
eRepublik lokacija : North Dalmatia
Registration date : 12.12.2008
Sigurno Srba nema vise nego nas. Možemo je zajedno sa Rumunjskom podjeliti na dva djela.
Kojeg osim Srbije, Hrvaska bi mogla napasti?
Kojeg osim Srbije, Hrvaska bi mogla napasti?
dakyk1- Broj postova : 22
Registration date : 02.01.2009
ostavite taj RL bullshit van erepublika.
srbi su ovdje nasi prijatelji, i dok god sam ja neki kurac u vojsci, ne podrzavam nikakav napad/tejkover na srbiju, niti na bilo koga drugoga
manite se ćorava posla
srbi su ovdje nasi prijatelji, i dok god sam ja neki kurac u vojsci, ne podrzavam nikakav napad/tejkover na srbiju, niti na bilo koga drugoga
manite se ćorava posla
aj da i to vidim oni ce nas napast sto posto
dominik_sk- Broj postova : 56
eRepublik lokacija : Sredisnja Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Nece oni nikoga napasti....iducih 5 mjeseci barem , a dotad smo mi velesila...nemogu nam prdnuti onda...a sad ja zelim imati dobrosusjedske odnose s njima...i da ,ostavite ta RL sranja za RL...ovo je eR , i ovde su druga pravila i druga igra...!
Doć će vrime za srbiju! Osveta se servira hladna!
Za Dom spremni!
Za Dom spremni!
Mutimir Ratkovic- Broj postova : 11
Registration date : 05.01.2009
Nece oni napasti, iako ima mnogo Srba koji glasuju za njihovu radikalnu stranku, za koju znamo sto propagira. Iskreno, gotovo sam siguran da ce ih biti puno manje od nas, tako je u vecini igara, pa i u erepubliku, kao prvo, vidi se po tome da smo prije dobili nasu zemlju, i Hrvatska zajednica puno duze postoji nego srpska. Ako napadnu spremni smo. Inace, oni nemaju ni 3 postena vojnika.dominik_sk je napisao/la:aj da i to vidim oni ce nas napast sto posto
Mislim da je na Srbima odluka. Ako izaberu Atlantis ok, ali ako se odluce za peace (sto bi bilo smijesno) onda nam direktno prkose i u tom slucaju sam za to da poduzmemo ofanzivu i da je podijelimo s Rumunjima kako bi objema zemljama bilo lakse u tom socijalnom pogledu. npr. 500 srba se podijeli, i 200-tinjak osvajanjem se nadje u hrvatskoj, a ostali u rumunjskoj.
Ali naravno, Srbi ce izabrati atlantis i kada to bude za to sam da s njima uspostavimo dobre i prijeteljske odnose i da ih jednom stvorene njegujemo.
Ali naravno, Srbi ce izabrati atlantis i kada to bude za to sam da s njima uspostavimo dobre i prijeteljske odnose i da ih jednom stvorene njegujemo.
El croat- Broj postova : 84
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 30.09.2008
El croat je u pravu,kao prvo,Srbi i ako izaberu da ne budu dobri s nama mi smo jaci i sigurno cemo bar 5-6 mjeseci jos to biti,kao drugo da bi nas napali moraju bit protiv ATLANTISA sto znaci samoubojstvo,kao trece ne vidim neki pametan razlog i sta dobivamo kad ih osvojimo,osim da imamo problem s njihovom manjinom koja bi se inatila i kao cetvrto mani te se RL-a.Svatko je mogo ratovat u RL-u da je htio,ovo je igra.Vece koristi mozemo imati i mi i Srbi i nadam se jednog dana BiH ako se budemo drzali skupa u dobrosusjedskim odnosima.
Damian-DS- Broj postova : 24
eRepublik lokacija : Hrvatska
sve to stoji.....
ali to preveliko ignoriranje RL stanja nije moguće ili je bar glupo.
to ti je kao da u RL nisi homoseksualac al da u igrici moraš zaboravit RL pa ono.....
mislim pogledajte malo avatare u austriji i to.
ne treba komentirati.
jasno je da sad u skoroj Ebudućnosti neće bit rata,ali stvari se mijenjaju i mogu se u biti relativno brzo u potpunosti promijeniti.
tu mislim na atlantis i peace i to sve.
samo treba biti spreman.
to ti je kao da u RL nisi homoseksualac al da u igrici moraš zaboravit RL pa ono.....
ne treba komentirati.
jasno je da sad u skoroj Ebudućnosti neće bit rata,ali stvari se mijenjaju i mogu se u biti relativno brzo u potpunosti promijeniti.
samo treba biti spreman.
revoluko- Broj postova : 78
eRepublik lokacija : croatia, north dalmatia
Registration date : 14.01.2009
Nisam bas dobro procitao onaj ugovor s ATLANTISOM ali moze li eSRB biti primljena ako se mi ne slozimo?
I koji je stav predsjednika prema eventualnom primanju eSRB u ATLANTIS?
I koji je stav predsjednika prema eventualnom primanju eSRB u ATLANTIS?
reco2- Broj postova : 19
eRepublik lokacija : hrvatska
Registration date : 29.12.2008
malo su previše počeli srati
suhopoljac- Broj postova : 42
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 09.01.2009
revoluko ti kazes za njih pogledajte njhove avatare...
pogledaj nase imamo cak i jednog koji se zove Ante Pavelic,
ti imas cartmana izigravajuci hitlera na avataru, makar se nadam da je to sprdnja...
suhopoljac o cem ti pricas molim te mi reci
Srbi ako su pametni otic ce u Atlantis, ak nisu najebat ce
ni pod kojim uvjetom nisam za osvajanje srbije jer ce nam to donijet gomilu problema, vjerujte mi
oni nece nas napast, nisu glupi
manite se RL, ovo nije RL .-.
pogledaj nase imamo cak i jednog koji se zove Ante Pavelic,
ti imas cartmana izigravajuci hitlera na avataru, makar se nadam da je to sprdnja...
suhopoljac o cem ti pricas molim te mi reci
Srbi ako su pametni otic ce u Atlantis, ak nisu najebat ce
ni pod kojim uvjetom nisam za osvajanje srbije jer ce nam to donijet gomilu problema, vjerujte mi
oni nece nas napast, nisu glupi
manite se RL, ovo nije RL .-.
Jesi pogledao onaj link na ovom topicu? Prvo su počeli vrijeđati (pitaj sucka), zatim su počeli ooluji, onda su počeli prijetiti za stvarni život (onaj Filip Filipović). Uostalom pogledaj sam
suhopoljac- Broj postova : 42
Registration date : 09.01.2009
ma sta ce oni prijetit za stvarni zivot mamu im ja, skupim svoje klosare i biciklima cemo u srbiju ic ispizdit govna
a ja sam za to da se mi malo igramo slovenije, i da im ne dopustamo ulazak u atlantis al da ih istovremeno ne napadamo.
I za one koji su zaboravili mi zivimo u RL a ne u erepubliku i ja cu uvijek imati antipatije prema srbima a slovencima pogotovo. Bosanci su super kojeg god sam upozno bosanca nije bio supak
a ja sam za to da se mi malo igramo slovenije, i da im ne dopustamo ulazak u atlantis al da ih istovremeno ne napadamo.
I za one koji su zaboravili mi zivimo u RL a ne u erepubliku i ja cu uvijek imati antipatije prema srbima a slovencima pogotovo. Bosanci su super kojeg god sam upozno bosanca nije bio supak
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
Registration date : 13.08.2008
Pustite Srbe na miru. Sami si jamu kompaju. Napadai sijevaju sa svih strana jer su lovu ukrali. Oko 250 golda i mnogo ATS-a cini mi se.
ja nisam da odma idemo ikog napadat naravno.
u daljoj ebudućnosti ćemo moć razmišljat o napadu na ikog a dotad će se i situacija s srbijom malo kristalizirati.
tribamo bit pametni i držat se zajedno, intenzivno raditi na što bržem razvoju hrvatskea kasnije ćemo vidit što će bit.
a za ovo o avatarima nemam puno sto reć.
jesam li ja palestinac jer u southparku sprdaju židove- a to rade židovi?!
mislim cartman i karadžić ista stvar....
ugl nemoj mi reć da nisi primjetio da su oni uniformirani kokardama.
ma ne da mi se......
u daljoj ebudućnosti ćemo moć razmišljat o napadu na ikog a dotad će se i situacija s srbijom malo kristalizirati.
tribamo bit pametni i držat se zajedno, intenzivno raditi na što bržem razvoju hrvatskea kasnije ćemo vidit što će bit.
a za ovo o avatarima nemam puno sto reć.
jesam li ja palestinac jer u southparku sprdaju židove- a to rade židovi?!
mislim cartman i karadžić ista stvar....
ugl nemoj mi reć da nisi primjetio da su oni uniformirani kokardama.
ma ne da mi se......
Ma Srbi su se sad malo nabrijali kad su culi da ce dobit drzavu, ali to ce se prije ili kasnije smirit, na ovaj ili onaj nacin
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Ima vremena dečki, ima vremena.
U 2 mjeseca se mnogo toga desi u Erepubliki.
Moji lipi Srbi nisu mogli ništa pametnije izmudriti.
Jadnici nisu još ni prohodali...
Hvala svima koji su mi pružili podršku.
U 2 mjeseca se mnogo toga desi u Erepubliki.
Moji lipi Srbi nisu mogli ništa pametnije izmudriti.
Jadnici nisu još ni prohodali...
Hvala svima koji su mi pružili podršku.
Hrvat- Broj postova : 69
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija
Registration date : 17.08.2008
Slažem se. Triba bit strpljiv i mudar. Triba razmišljat glavom. Dok Srbi uđu i odaberu stranu i politiku ko zna šta će se sve desit. Nikad ne znaš šta život donosi. Dotada se moramo svi skupit zajedno i radit u interesu eHrvatske. Moramo postati respektabilna država koju će svi uvažavat i kad budemo imali neku specifičnu težinu tada će i naša riječ imati veće značenje.
A naša ˝braća˝ će dobit svoje, ovako ili onako. Dobit će svoj pašaluk!
Za Dom spremni!
A naša ˝braća˝ će dobit svoje, ovako ili onako. Dobit će svoj pašaluk!
Za Dom spremni!
mutimire - potpisujem!!
Potpisujemcmdgeneralmarka je napisao/la:a ja sam za to da se mi malo igramo slovenije, i da im ne dopustamo ulazak u atlantis al da ih istovremeno ne napadamo.
Mogu oni birati strane ali mislim da im mi trebamo blokirati put u ATLANTIS.
reco2- Broj postova : 19
eRepublik lokacija : hrvatska
Registration date : 29.12.2008
reco2 je napisao/la:Potpisujemcmdgeneralmarka je napisao/la:a ja sam za to da se mi malo igramo slovenije, i da im ne dopustamo ulazak u atlantis al da ih istovremeno ne napadamo.
Mogu oni birati strane ali mislim da im mi trebamo blokirati put u ATLANTIS.
ako im blokiramo ulazak u atlantis, onda cemo imat pored sebe jos jednu drzavu PEACE-a
Ja sam protiv da ih blokiramo u ATLANTISu. Nećemo se valjda ponašati kao Slovenija.
Ode neki pokazuju svoje Hrvatstvo sa mržnjom prema srbima. E pa tima poručujem da se Hrvatstvo može pokazati na više načina, pa neka ih probaju. Ovo nije RL, ali nažalost opet ima onih koji sa Srbske strane šire mržnju. Neka je oni šire, erepublik im daje to pravo. Tek ako netko iz njihovog vrha (predsjednik) pokaže svoju mržnju prema hrvatima i mi dobijemo dokaze o tome. E onda ćemo ih tek napasti.
Ode neki pokazuju svoje Hrvatstvo sa mržnjom prema srbima. E pa tima poručujem da se Hrvatstvo može pokazati na više načina, pa neka ih probaju. Ovo nije RL, ali nažalost opet ima onih koji sa Srbske strane šire mržnju. Neka je oni šire, erepublik im daje to pravo. Tek ako netko iz njihovog vrha (predsjednik) pokaže svoju mržnju prema hrvatima i mi dobijemo dokaze o tome. E onda ćemo ih tek napasti.
Antun je napisao/la:Ja sam protiv da ih blokiramo u ATLANTISu. Nećemo se valjda ponašati kao Slovenija.
Potpisujem
Neznam zasto bi razlog da ih napadnemo morao biti uvreda ili povezanost s RL. Vjerujem da bi od eventualnog osvajanja neke regije imali veliku korist (najprije utreniranost vojske, weapon sector itd.).
Nemora to biti srpska regija, vec bilo koja druga regija cijom cemo okupacijom se najvise moci okoristiti, koju cemo najlakse zadrzati i kojom necemo omogucivati protivnicima protuofanzivu (osim ako nebudemo to zeljeli) kao sto je to trenutno slovenska regija koja nas razdvaja od Italije. Znaci, moramo odluciti i odrediti nase interesne sfere.
Ili s druge strane, stvoriti jednu totalno pacifisticku nemilitaristicku drzavicu koju ce netko odlucan, snazan, drzak i beskompromisan jednom kad mu bude usput, zauvijek pokoriti.
Otvorio sam temu u kojoj sam zelio ustvari se upoznati s vasom percepcijom ove igre i cini mi se da je bliza simsima nego riziku.
Dajte napravite neki smile War is answer ili slicno
Nemora to biti srpska regija, vec bilo koja druga regija cijom cemo okupacijom se najvise moci okoristiti, koju cemo najlakse zadrzati i kojom necemo omogucivati protivnicima protuofanzivu (osim ako nebudemo to zeljeli) kao sto je to trenutno slovenska regija koja nas razdvaja od Italije. Znaci, moramo odluciti i odrediti nase interesne sfere.
Ili s druge strane, stvoriti jednu totalno pacifisticku nemilitaristicku drzavicu koju ce netko odlucan, snazan, drzak i beskompromisan jednom kad mu bude usput, zauvijek pokoriti.
Otvorio sam temu u kojoj sam zelio ustvari se upoznati s vasom percepcijom ove igre i cini mi se da je bliza simsima nego riziku.
Dajte napravite neki smile War is answer ili slicno
El croat- Broj postova : 84
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 30.09.2008
Nismo jos ni svoju drzavu izgradili kako treba, stoga nemojmo krojiti daljnju politiku tudje drzave, koja jos uvijek ne postoji.
Sto se tice Srbije, kad dobiju drzavu i obzirom na njihovu politicku odluku, mi cemo donositi adekvatna rjesenja.
Stoga, nemojmo gubiti nase kvalitetno vrijeme na price tipa "sto bi bilo, kad bi bilo"....usmjerimo se na svoje slatke brige.
Sto se tice Srbije, kad dobiju drzavu i obzirom na njihovu politicku odluku, mi cemo donositi adekvatna rjesenja.
Stoga, nemojmo gubiti nase kvalitetno vrijeme na price tipa "sto bi bilo, kad bi bilo"....usmjerimo se na svoje slatke brige.
Srbi su srbi i jednostavno neće odolit iskušenju da pokažu svoje nebulozne poglede na svijet. A tada će dobit svoje!
Dotada izgrađujmo našu zemlju!
Za Dom spremni!
Dotada izgrađujmo našu zemlju!
Za Dom spremni!
dakyk1 smiri strasti. To što smo u RL u prošlosti imali problema sa Srbima ne znači da i ovdje moramo biti neprijateljski nastrojeni. Ustvari mi njih ne možemo napasti jer, kako je reko sucko, nemamo novca. Ali mislim da trebamo sačekati ulazak eSrbije da vidimo kakav je njihov stav prema nama
Mancini Horvat- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 01.01.2009
Ja sam gotovo uvjeren da Srbi nece nikoga napadati. Oprostite na izrazu, ali oni su dosta "zaostali" Kakvu oni situaciju sada imaju, mi smo imali prije nekoliko mjeseci. A i broj clanova im nece biti ovako impresivan kao kod nas, tako je u vecini i drugih igara. Naravno da ce biti neki % ultradesnicara kod njih koji bi htijeli napadati, ali ce i sami znati da je to samoubojstvo.
pogledaj im avatare pa ćeš znati stav.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1245810
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1231287
ali i dalje stojim iza toga da trebamo pričekati i držati status quo.
ne vjerovati previše (kao austrijanci), i pogotovo ne biti nikakvi mecene i nekakvo zaleđe na lijepe oči jer "smo si svoji".
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1245810
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1231287
ali i dalje stojim iza toga da trebamo pričekati i držati status quo.
ne vjerovati previše (kao austrijanci), i pogotovo ne biti nikakvi mecene i nekakvo zaleđe na lijepe oči jer "smo si svoji".
Slažem se sa split1700, ali ja i dalje mislim kako Srbi (ne svi, većina) imaju negativno mišljenje o nama, te bi najradije da odma osvoje eHrvatsku, ali sigurno će uvidjet da nemaju nikakve šanse proiv nas.
Mancini Horvat- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 01.01.2009
revoluko je napisao/la:sve to stoji.....
ne treba komentirati.
samo treba biti spreman.
Potpis.Istina je da je ovo igra,ali nju igraju ljudi koji imaju osjećaje u stvarnom životu.Ja ovo cijelo vrijeme pokušavam objasnit.
Ja jesam za napad.
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Pobogu pa ne može se ovdje iskazivati prijateljstvo prema srbima zar stvarno netko normalan može isključiti ono što se dogodilo u RL iz glave=? možda oni koji to nisu doživjeli, ali da naši zapovjednici iz vojske govore da su nam srbi prijatelji???sramota,,,Možda nisam za napad ali u svakom slučaju nisam za prijateljske odnose s njima, nisam za nikakve odnose s njima.......
vatrenioo5- Broj postova : 15
eRepublik lokacija : južna dalmacija
Registration date : 13.12.2008
Dajte ljudi malo razmislite, ako smo ih uspjeli pobjedit u RL ratu kad smo bili i brojcano i tehnoloski inferiorniji sta cemo im tek ovdje napravit ako odluce napast. Dok oni budu imali mogucnost za bilo kakav napad mi cemo vec biti dovoljno istrenirani da ih pokorimo, a da i ne pricam o njihovim buducim susjedima Rumunjima.
Hm. Koliko ja vidim Austrija je u Peaceu, a veliki dio Austrijske vlasti čine srbi. I sad će srbija bit u Atlantisu? Mislim da bi iz čisto strategijskih razloga same igre trebali zauzet srbiju kao slabog protivnika što prije.
I još jedna opaska koju ne mogu propustiti, a tiče se poglavito Antunova posta na vrhu stranice, a i mnogih drugih. Prvo nauči pričati i pisat Hrvatski, a zatim prakticiraj "hrvatstvo". Od pacifizma nikad patriotizma. XD
(btw riječ srbija pišem malim slovom iz vlastitih razloga)
I još jedna opaska koju ne mogu propustiti, a tiče se poglavito Antunova posta na vrhu stranice, a i mnogih drugih. Prvo nauči pričati i pisat Hrvatski, a zatim prakticiraj "hrvatstvo". Od pacifizma nikad patriotizma. XD
(btw riječ srbija pišem malim slovom iz vlastitih razloga)
The Bard- Broj postova : 13
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 13.12.2008
Onda bi ti takoder trebao znati da se hrvatski pise malim pocetnim slovom.
No, vratimo se na temu.
No, vratimo se na temu.
Ovo je jednostavno. Ako otiđu u PEACE ratovat cemo prije il poslije a ako otidju u ATLANTIS necemo
I pun mi je vise k sto ljudi sve Srbe trpaju u isti koš
IvanN- Broj postova : 77
eRepublik lokacija : Croatia, Lika and Gorski Kotar
potpisIvanN je napisao/la:Ovo je jednostavno. Ako otiđu u PEACE ratovat cemo prije il poslije a ako otidju u ATLANTIS necemo
lol
Mislim da je sramota da se ode gura prijateljstvo sa Srbima i to i od nekih najviših dužnosnika! To je obična izdaja! Slažen se da ih ne triba odma napast, ali da bi morali imat prijateljske odnose s njima?!
ja sam sigurno lud. I šta kad uđu u Antlantis? Zanima me koji će to pravi Hrvat otić i ratovat kad neko napadne srbiju. Ko tu koga jebe?!
Naravno da triba razmišljat u prvom redu glavom, ali ko mi kaže da su nam srbi prijatelji za mene je jebena izdajica!!!!!
Za Dom spremni!
ja sam sigurno lud. I šta kad uđu u Antlantis? Zanima me koji će to pravi Hrvat otić i ratovat kad neko napadne srbiju. Ko tu koga jebe?!
Naravno da triba razmišljat u prvom redu glavom, ali ko mi kaže da su nam srbi prijatelji za mene je jebena izdajica!!!!!
Za Dom spremni!
Hebala te srbija....
OVO JE IGRA .
OVO JE IGRA .
zubix- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 03.11.2008
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3