Pitanje jedno
+5
ratrak
revoluko
baaron
HrvojeZ
dSoKre
9 posters
Stranica 1 / 1.
Pitanje jedno
Sumnjam da mi je jedna konkurenstska tvrtka u stranom vlasništvu
I vidio sam da tamo rade domaći ljudi
Jel bi bio ja preveliki gad ako bi ih doveo u svoju tvrtku?? naravno uz istu ili čak i veću plaću
Ne bih ovo napravio domaćoj konkurentskoj tvrtci
Pa me zanima vaše mišljenje
I vidio sam da tamo rade domaći ljudi
Jel bi bio ja preveliki gad ako bi ih doveo u svoju tvrtku?? naravno uz istu ili čak i veću plaću
Ne bih ovo napravio domaćoj konkurentskoj tvrtci
Pa me zanima vaše mišljenje
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Re: Pitanje jedno
Sumnjaš? Znači nisi siguran, reci koja je da ne ispadne da je još naša.
Edit: gramatika
Edit: gramatika
Zadnja promjena: HrvojeZ; pet sij 16 2009, 11:35; ukupno mijenjano 2 put/a.
Sto se mene tice, ako je strana tvrtka onda samo naprijed. Ali reci o kome se radi da vidimo da nije slucajno hrvatska tvrtka u pitanju.
baaron- Broj postova : 77
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 02.01.2009
uvijek nam je svima u interesu radit za hrvatske vlasnike.
moja hr firma je prodana strancu jučer al plaća je ful dobra pa ću ostat tih72 sata.
financijski sam u kurcu pa da se malo osovim na noge.a onda u vojsku!¨!!!
moja hr firma je prodana strancu jučer al plaća je ful dobra pa ću ostat tih72 sata.
financijski sam u kurcu pa da se malo osovim na noge.a onda u vojsku!¨!!!
revoluko- Broj postova : 78
eRepublik lokacija : croatia, north dalmatia
Registration date : 14.01.2009
Ma napraviš to nekim fer načinom, npr: napraviš si nove novine na org i razglasiš da tražiš hrvatske radnike u tom i tom skillu, sa tim i tim skillom, spomeneš dijeljenje kuća recimo dvaput mjesećno (random odabir, 1 radnik ju dobije), spomeneš dijeljenje kruha radnicima (npr. svaki tjedan po pet q3 kruhova), organiziraš dijeljenje giftova i takve neke cake...
Onda npr nagrađuješ radnike koji su dobili hard working medal dok su kod tebe sa npr 2 golda,
financiraš im recimo odlazak u misije u vojsci (sa dva tri q1 oružja npr) ako će se tebi vratiti...
Uglavnom, ponta, skupi dobre radnike sa visokim skillom koji će ti vjerovati i koje ćeš nagrađivati za vjernost sa mnogim darovima...
Vjeruj mi ovo u praksi jako dobro djeluje, znam nekoliko tipova koji su tako skupili veliko bogatstvo. (paul hudson, benn dover...)
Onda npr nagrađuješ radnike koji su dobili hard working medal dok su kod tebe sa npr 2 golda,
financiraš im recimo odlazak u misije u vojsci (sa dva tri q1 oružja npr) ako će se tebi vratiti...
Uglavnom, ponta, skupi dobre radnike sa visokim skillom koji će ti vjerovati i koje ćeš nagrađivati za vjernost sa mnogim darovima...
Vjeruj mi ovo u praksi jako dobro djeluje, znam nekoliko tipova koji su tako skupili veliko bogatstvo. (paul hudson, benn dover...)
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
Registration date : 30.06.2008
HrvojeZ je napisao/la:ratrak je napisao/la:benn dover
LOL
Bend over (nakloniti se)
Bend over- naguziti se!
revoluko- Broj postova : 78
eRepublik lokacija : croatia, north dalmatia
Registration date : 14.01.2009
Ma budi gad ako nije naša tvrtka, lijepo pitaj vlasnika te tvrtke jel on Hrvat možda i gotovo... Ne može niti jedan google prevesti ako mu postaviš koje podpitanje!
andycro- Broj postova : 88
eRepublik lokacija : Tam gdi i v stvarnosti - v Zagorju v kleti! :D
Registration date : 15.08.2008
imam ja jedno ratno pitanje??
sad na primjer mi napadnemo madarsku i osvojimo 1 regiju,ti ljudi koji zive u toj regiji(a madari su inaca) kaj sad postaju kad mi osvojimo njihovu regiju,postaju hrvati il???
sad na primjer mi napadnemo madarsku i osvojimo 1 regiju,ti ljudi koji zive u toj regiji(a madari su inaca) kaj sad postaju kad mi osvojimo njihovu regiju,postaju hrvati il???
Pa nevjerujem da ce postati Hrvati, ali nakon dugotrajne denacionalizacije i prisilne kroatizacije mozda i hoce
El croat- Broj postova : 84
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 30.09.2008
mskero je napisao/la:imam ja jedno ratno pitanje??
Sluzbeno da - ljudi iz te regije, koji ostanu u Hrvatskoj, postaju hrvatski drzavljani
Stranica 1 / 1.