Rusija???
+22
purger
El croat
Matej2801
Spoljaric
Mario Kamenjak
12345
d0nX
Ivo Bakula
dSoKre
zubix
Ante Sunara
mogwaiii
HrvojeZ
Azrael
Katzenjammer
loody-chincho
Couvert
fredrikstadt
LLuX
G0RANJ
rocker-ma
Djuka
26 posters
Stranica 1 / 1.
Rusija???
Što se to tamo dogodilo? Rumunjska ju je preuzela, samo kako? Vidim da je Rumunj predsjednik i neki ljudi se nešto žale da odlaze iz igre zbog načina na koji je preuzeta Rusija...
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Re: Rusija???
napali ih, pomeli i to je to, to što nekog smeta šta ćeš.
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 11.12.2008
Ma nisu samo tako osvojeni. Evo jedan članak: http://www.erepublik.com/en/article/romanian-candidate-magically-appears-in-the-voting-list-in-russia--718562/1
Djuka- Broj postova : 143
Rumunji su rekli da pravim ratom ne mogu dobit Rusiju i onda su išli na prljavi način.jbg Cijeli svijet ih je sad zamrzio
G0RANJ- Broj postova : 16
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 17.12.2008
sva sreca da ste vi svi procitali taj clanak i da znate sve kak je prije bilo
procitajte ovaj...sluzbeni izvjestaj bivseg ministra vanjskih poslova rumunjske http://www.erepublik.com/en/article/checkmate-official-analysis-of-the-russian-war-1-718662/1
inace ovdje se svi za sve optuzuju ak se nesto isplanira odmah je bug i takve neke fore
lik kaze prije 12 nije bilo kandidata, al takoder postoji bug u erepubliku da kad kliknes negdje on te vrati u prijasnje vrijeme....mene bug jako iritira, al potrebno je samo jos jednom kliknit refresh
sto se tice toga nisu ih fer nacinom mogli dobit
taj "fer" nacin je bio odvlacenje paznje
Dok je peace trosio gold...100k golda dobili od nekog Nijemca, ovi su se pripremali za izbore i takeover
izuzetno pametno, lukavo i korisno ak se mene pita...
u ratu nema pravila, sve je prljavo kako ti kazes goranj
procitajte ovaj...sluzbeni izvjestaj bivseg ministra vanjskih poslova rumunjske http://www.erepublik.com/en/article/checkmate-official-analysis-of-the-russian-war-1-718662/1
inace ovdje se svi za sve optuzuju ak se nesto isplanira odmah je bug i takve neke fore
lik kaze prije 12 nije bilo kandidata, al takoder postoji bug u erepubliku da kad kliknes negdje on te vrati u prijasnje vrijeme....mene bug jako iritira, al potrebno je samo jos jednom kliknit refresh
sto se tice toga nisu ih fer nacinom mogli dobit
taj "fer" nacin je bio odvlacenje paznje
Dok je peace trosio gold...100k golda dobili od nekog Nijemca, ovi su se pripremali za izbore i takeover
izuzetno pametno, lukavo i korisno ak se mene pita...
u ratu nema pravila, sve je prljavo kako ti kazes goranj
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
Trebamo Rusiju vratit
Couvert- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Južna Dalmacija,Hrvatska
ma prejadno mi je to.
čisto mi je neugodno kad vidim s kim smo ušli u savez. znam da nismo imali druge opcije, ali svejedno ostaje gorak okus u ustima...
čisto mi je neugodno kad vidim s kim smo ušli u savez. znam da nismo imali druge opcije, ali svejedno ostaje gorak okus u ustima...
loody-chincho- Broj postova : 49
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 20.09.2008
Genijalan potez,mozemo samo uciti od Rumunja!
Katzenjammer- Broj postova : 58
eRepublik lokacija : North Dalmatia
Registration date : 12.12.2008
couvert slobodno ti idi rusiju vratit, ak izbije rat ja se idem borit protiv tebe
hmm ludi zast ti je to prejadno, jer je izvrsna taktika mozda, nisu prekrsili niti jedno pravilo erepa nego iskoristili njegove mogucnosti
kao sto katz kaze genijalan potez
hmm ludi zast ti je to prejadno, jer je izvrsna taktika mozda, nisu prekrsili niti jedno pravilo erepa nego iskoristili njegove mogucnosti
kao sto katz kaze genijalan potez
Nema nista nezakonito u tome sto su oni ucinili. Dapace, pokazali su nevjerojatnu takticku vjestinu, bez sumnje najvecu dosad u erepubliku. Ljudi ce ih mozda mrziti, ali cinjenica je da im u erepubliku trenutno nema ravnih.
Azrael- Broj postova : 159
Registration date : 15.09.2008
Sreća pa osim zakona postoji i nešto što se zove moral, doduše, u modernom svijetu zapušten. Šta'š...
HrvojeZ je napisao/la:Sreća pa osim zakona postoji i nešto što se zove moral, doduše, u modernom svijetu zapušten. Šta'š...
moral?
šta je to, gdje si ti to vidio
moral?
je li se to jede?
je li se to jede?
Ante Sunara- Broj postova : 81
eRepublik lokacija : Croatia, South Dalmatia
Prodajem moral - q5 - 15 kuna. ponude ingame
zubix- Broj postova : 109
Registration date : 03.11.2008
HrvojeZ je napisao/la:Sreća pa osim zakona postoji i nešto što se zove moral, doduše, u modernom svijetu zapušten. Šta'š...
...šteta što u real lifu nema takeovera...
...bilo bi manje ratova
...odličan potez rumunja...
...znači prije svakih izbora i u 0:00 treba pogledat jel ima novih stranaka u Hrvatskoj...
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Da, odlicna taktika. Mozemo dosta nauciti od njih.
A ovo s moralom.... zar postoji neka formula u kojoj moral dize uspjeh u eR-u? A cilj svega je uspjeh, zar ne..?
A ovo s moralom.... zar postoji neka formula u kojoj moral dize uspjeh u eR-u? A cilj svega je uspjeh, zar ne..?
Ivo Bakula- Broj postova : 6
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 06.01.2009
Svima je to odlicna taktika,i slazem se u potpunosti .
Ali isto tako razumijem i ruse jer bi isto takve reakcije bile kod nas da su nas tako dobili .
Ali isto tako razumijem i ruse jer bi isto takve reakcije bile kod nas da su nas tako dobili .
pa kod svakog bi bile, to nije ni upitno
ne zele priznat da su sami krivi za to, pa kazu da je to nezakonito itd...
nema tu nista cudno, ljudsko ponasanje
ne zele priznat da su sami krivi za to, pa kazu da je to nezakonito itd...
nema tu nista cudno, ljudsko ponasanje
To je bio savrsen potez Rumunja, unistili su Rusiju iznutra na nacin koji nitko nije ni ocekivao.
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Žao mi je rusije,ipak...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Trebamo naucit od Rumunja i tako preuzet Srbiju kad se uvede al samo ako ce imat odredene resurse koje mi nemamo.
Spoljaric- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : Central
Registration date : 14.12.2008
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Ponos na prvom mjestu neznam za vas ostale. jbg
Cilj igre je zabava,oni to nisu pruzili ovim potezom
Mogla je Indonezija napravit ovo Argentini ali su osvojili na fer nacin.KAPA DOLJE SVAKA CAST bez obzira sto mislili o njima
Mogla je Indonezija napravit ovo Argentini ali su osvojili na fer nacin.KAPA DOLJE SVAKA CAST bez obzira sto mislili o njima
G0RANJ je napisao/la:Ponos na prvom mjestu neznam za vas ostale. jbg
goranje ti si uz sucka moj uzor
ja isto zelim biti prijatelj sa svima
Gost- Gost
Ako ovako nastave na kraju će ostat samo Rumunjska na karti svijeta.
Matej2801- Broj postova : 23
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 13.12.2008
Inače, Norvežani su pošizili. Imali su dogovor s Rusima da će im vratit državu, dogovorili se s Rumunjima da će se boriti za rusku samostalnost i onda Rumunji zavaljali i jedne i druge.
Matej2801- Broj postova : 23
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 13.12.2008
Matej2801 je napisao/la:Inače, Norvežani su pošizili. Imali su dogovor s Rusima da će im vratit državu, dogovorili se s Rumunjima da će se boriti za rusku samostalnost i onda Rumunji zavaljali i jedne i druge.
Vidim da si sam primjetio na kojem je riziku Hrvatska.
G0RANJ je napisao/la:Ponos na prvom mjestu neznam za vas ostale. jbg
Cilj igre je zabava
Kakva zabava?
Cilj igre je da HRK bude jači od golda i Hrvatska do Tokija :bounce:
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Cilj igre jest zabava, ali zabava lezi u jacanju svoje drzave
Lose po opstanak drzave bi bilo previse njegovati moralne vrijednosti i one nebi trebale igrati odlucujucu ulogu u vecini medjunarodnih odluka i poteza ukoliko zelite gledati snaznu Hrvatsku.
Sve utjecaje koji sprijecavaju jacanje Hrvatske u svojoj regiji trebalo bi nastojati umanjiti, a prilike za osnazivanje koristiti.
Lose po opstanak drzave bi bilo previse njegovati moralne vrijednosti i one nebi trebale igrati odlucujucu ulogu u vecini medjunarodnih odluka i poteza ukoliko zelite gledati snaznu Hrvatsku.
Sve utjecaje koji sprijecavaju jacanje Hrvatske u svojoj regiji trebalo bi nastojati umanjiti, a prilike za osnazivanje koristiti.
El croat- Broj postova : 84
Registration date : 30.09.2008
Prodajem zabavu q4 za 18 kn. Te 65 rusa za 26 kn.
purger- Broj postova : 37
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
rusi su bili u atlantisu, a sad ih rumunji sjebali
jel ko kuzi na sto ciljam?
jel ko kuzi na sto ciljam?
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
da, mislim da smo skopili ugovor sa vragom...
Sto ste se stisli,neka nama nasih Rumunja!
Mislim da treba imat dozu opreza...
Znaš onu: keep your friend close, but your enemy even closer
Znaš onu: keep your friend close, but your enemy even closer
Zadnja promjena: Ante Sunara; pet sij 09 2009, 19:51; ukupno mijenjano 1 put.
obratno
loody-chincho- Broj postova : 49
Registration date : 20.09.2008
Ljudi moji odrastite. Zašto bi eRepublik bio išta drukčiji od stvarnog svijeta. Ovo je samo preslika istih poriva, samo šta nema stvarnih ljudskih žrtava. Rumunji su me preduhitrili...
Mutimir Ratkovic- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Dalmacija
Registration date : 05.01.2009
lolloody-chincho je napisao/la:obratno
lapsus
ma mislim da bi rumunji imali vise stete nego koristi da se okrenu protiv nas posto dosta nasih ratuje na njihovoj strani
a rusija je idealna strateska tocka posto od nje putevi vode na sve strane i jasno je zasto su je osvojili
a rusija je idealna strateska tocka posto od nje putevi vode na sve strane i jasno je zasto su je osvojili
Iskreno, jedino sto nas stiti je nas nagli rast, i nada da ce svi nastaviti misliti da nas ima toliko i toliko tisuca, iako nas je ustvari mozda 700-800 aktinih, a ostalo su ili oni koji su vec prije odustali, ili koji su se regali samo da vide o cem se radi.
Azrael- Broj postova : 159
Registration date : 15.09.2008
Dosta nas je i 700 800...jos da nam se vrate svi oni koji su otisli u bijeli svijet bilo bi nas i vise.
Ne razumijem sto ce vam neki enovci i epizdarije ako ne igrate zbog ehrvatske...mislim nes ti igre velike,jedino zbog cega se isplati klikati nekoliko puta dnevno je osjecaj da zajedno radimo na necemu.
Ljudi ima igara di se mozete dokazivati ovdje se stisnimo i zajedno napravimo nesto,jebali vas novci i firme i neki glupi prestiz,malo stavite stvari u perspektivu , jedinstvena prilika je jos tu...
Ne razumijem sto ce vam neki enovci i epizdarije ako ne igrate zbog ehrvatske...mislim nes ti igre velike,jedino zbog cega se isplati klikati nekoliko puta dnevno je osjecaj da zajedno radimo na necemu.
Ljudi ima igara di se mozete dokazivati ovdje se stisnimo i zajedno napravimo nesto,jebali vas novci i firme i neki glupi prestiz,malo stavite stvari u perspektivu , jedinstvena prilika je jos tu...
hmm sve zemlje imaju slican omjer neaktivnih i aktivnih igraca ko i mi
hmm rusi nisu bili u atlantisu kad su ih rumunji napali
bilo je tu problema, na kraju je usla rusija u peace
hmm rusi nisu bili u atlantisu kad su ih rumunji napali
bilo je tu problema, na kraju je usla rusija u peace
Katzenjammer je napisao/la:
potpis
Ma kakva prevara? Pa to smo i mi radili u JARu jel' se sjećate? Samo mi nismo JAR preuzeli jer smo morali HR braniti...sve u svemu normalna stvar, to što su Rusi slabi i što im njihovi "saveznici" PEACE nije pomogao njihov problem...
A Rumunji? Eh, zajebani su oni, pogotovo ovdje u igri i još k tomu su ADMINi otamo(samo se nadam da ne štancaju gold za sebe), mislim da je dobar potez što smo s njima MPP potpisali(neslužbeno još uvijek). Na kraju krajeva ne isplati se njima nas napadat zasad, imaju korisnijih zemalja za osvojiti, ali opreza nikad dosta i ja svako malo bacim oko na njihove novine, kao i večina naših ljudi.
Samo ljudi nemojte o svemu s foruma pričati u eRu po novinama i forumu.
A Rumunji? Eh, zajebani su oni, pogotovo ovdje u igri i još k tomu su ADMINi otamo(samo se nadam da ne štancaju gold za sebe), mislim da je dobar potez što smo s njima MPP potpisali(neslužbeno još uvijek). Na kraju krajeva ne isplati se njima nas napadat zasad, imaju korisnijih zemalja za osvojiti, ali opreza nikad dosta i ja svako malo bacim oko na njihove novine, kao i večina naših ljudi.
Samo ljudi nemojte o svemu s foruma pričati u eRu po novinama i forumu.
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
mogwaiii je napisao/la:Katzenjammer je napisao/la:
potpis
potpis
revoluko- Broj postova : 78
eRepublik lokacija : croatia, north dalmatia
Registration date : 14.01.2009
mislim ovo je u biti masu nabrijani riziko s stanovnicima a rumunji su sad favoriti.
zasluženo i pametno.
a to što neki kažu da i da su neki s nama nešto gradili ja vam kažem da se triba BAŠ TIH paziti pred naše izbore!!! jer koje su im aspiracije između nas i rumunjske.....???
i to ne u ebudućnosti nego esad!!!!!!
zasluženo i pametno.
a to što neki kažu da i da su neki s nama nešto gradili ja vam kažem da se triba BAŠ TIH paziti pred naše izbore!!! jer koje su im aspiracije između nas i rumunjske.....???
i to ne u ebudućnosti nego esad!!!!!!
nego postoji li teoretska šansa da miljun rusa se iznutra vrate u madr raša i pobijede na rumunjskim izborima itd....?
i neznam još, što se dogodilo s rusima građanstvom jesu li pobijeni ili su postali rumunji..?
i neznam još, što se dogodilo s rusima građanstvom jesu li pobijeni ili su postali rumunji..?
:O wth koja pitanja -.-
ne igra puno rusa ovo...ko zna di su sad ti rusi...u rumunjskoj aks e nisu odselili
nema tu nikakvog ubijanja...
i ne postoji ni priblizno takva sansa
ne igra puno rusa ovo...ko zna di su sad ti rusi...u rumunjskoj aks e nisu odselili
nema tu nikakvog ubijanja...
i ne postoji ni priblizno takva sansa
Stranica 1 / 1.